Barackos lepény

Hozzávalók: 6 tojás, 15 dkg Barbara gluténmentes lisztkeverék kenyér és kelt tésztákhoz, 10 dkg Barbara gluténmentes lisztkeverék főzéshez, sütéshez, 25 dkg margarin, 25 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, kb 20 szem felezett sárgabarack

Elkészítése: A tojássárgáját, a margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot kihabosítjuk. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és kanalanként, a liszttel váltakozva a tojáskrémhez keverjük. Margarinnal kikent tepsibe (kb 25*35 cm) öntjük a masszát és elsimítjuk. A felezett sárgabarackot, lefele fordítva, sorba ráhelyezzük. Előmelegített sütőben 180 C-on kb 40-45 percig sütjük. Ha kihűlt, porcukorral meghintve tálaljuk.