Rólam

Milyen az élet ételallergiásan? Nem szépítem a dolgot: rengeteg lemondással jár. Ahhoz kell ám igazán nagy akaraterő, hogy egy friss, puha kakaós csigára nemet mondjunk. Igazam van?

 

Barbinak hívnak. 38 éves vagyok. Cöliákiás születésem óta. Jelenleg a tejcukor és a tejfehérje sincs jelen az életemben. Továbbá húst is egyre kevesebben fogyasztok.

Az első kérdés, amely megfogalmazódik benned, hogy „Úristen, akkor mit eszel?” Nyugi, bőven van mit a tejbe aprítanom, mentesen.

 

Ki is vagyok én valójában?

Munkámat tekintve a Barbara gluténmentes termékcsaládot képviselem. A márka fejlesztésében, gyártásában és eladásában is részt veszek. A munkám az életem. Imádok kitalálni újabb és újabb finomságokat, találkozókra és kiállításokra járni, ahol segítséget tudok nyújtani számotokra.

Úgy érzem, hogy kellő tapasztalattal és tudással rendelkezem ahhoz, hogy segítséget nyújtsak az ételallergiás sorstársaimnak szinte minden téren. Nem vagyok orvos, sem dietetikus. Egyszerűen a saját bőrömön kitapasztaltam, hogyan lehet mentes életet élni lemondások nélkül. Őszinte, tabutémáktól mentes, szókimondó sorokat találsz az oldalon. Semmi reklám, semmi megtévesztés, semmi marketing.

 

Segítek nektek felfedezni a mentes élet szebbik oldalát. Megmutatom, mit ehetünk és hol vásárolhatunk. Főzünk együtt remek ételeket. Kiállításokra járunk és persze elmegyünk nyaralni is.

 

Hidd el, létezik boldog élet mentesen is.